Unchain Bitcoin & Blockchain Convention

UNCHAIN

Limited to 500 attendees

Blockchain experts, tech developers, investors, industry executives, regulators

30+ speakers

… From 20+ countries: Founders & CEOs of leading blockchain enterprises

Business at its Best

Well-considered exhibition space and intimate networking area for business initiation

 

UNCHAIN is a 2 day conference featuring the world‘s leading cryptocurrency and blockchain entrepreneurs. Our main goal is to connect these experts with leading industrial players from all over the globe – by discussing and exploring the full potential of a decentralized economy.

Blockchain meets economy

Gather valuable knowledge and insights about:

  • Science & technology – Privacy and scaling for Bitcoin & Co.
  • Meaning of crypto currencies and blockchain – Impact and future outlooks
  • Best practice – Emerging blockchain use cases and business models across industries
  • Investments – Financial insider viewpoints and strategies
  • Blockchain and beyond – Socio-economic frameworks

Networking experience

UNCHAIN is more than a convention. We provide inspiring content by also facilitating an eclectic networking environment, in which you can implement and give life to the experienced input.

Schedule

14.06.2019

8:30 Registration & Welcome (50 min)
SCALING FOR BITCOIN & CO.
9:20 Jeff Gallas (Fulmo)

9:40 Christian Decker (Blockstream)

10:00 Stepan Snigirev (Crypto Advance)

The Future of Hardware Wallets
10:20 Break (20 min)
10:40 Alena Vranova (CASA)

11:00 Max Hillebrand (World Crypto Network)

11:20 Alex Casas (DAppNode)

11:40 Max Carjuzaa (Money On Chain)

12:00 Lunch (60 min)
INTERLUDE
13:00 Hans-Werner Sinn (hanswernersinn.de)

Target Credit, Negative Interest Rates, Helicopter Money. How much Longer can we Stand by and Watch the ECB Overstep its Mandate?
13:30 Wassim Alsindi (Parallel Industries)

The Secret Lives of Cryptocurrencies: Time Travel, Regulation, Whales & Refugees
PRIVACY FOR BITCOIN & CO.
13:50 Adam Ficsor (zkSNACKs)

The Current State and Future of Bitcoin Privacy
14:10 Max Keidun (Baltic Honeybadger Bitcoin Conference)

14:30 Break (20 min)
14:50 Riccardo „Fluffypony“ Spagni (MONERO)

15:20 Olga Ukolova (Pandora Boxchain)

15:40 Panel: “Fiat Money into Bitcoin Solutions”
18:30 Spree River Boat Tour (Experience Ticket required!)

15.06.2019

9:00 Registration & Welcome (30 min)
BLOCKCHAIN & BEYOND
9:30 Aaron Koenig (www.aaron-koenig.com)

The Decentral Revolution
9:50 Grace Torrellas (Blockchain4Humanity)

10:10 Michael Chobanyan (Blockchain Association of Ukraine)

10:30 Susanne Tarkowski Tempelhof (Bitnation)

Nation Building with Blockchain Technology
10:50 Break (20 min)
INVESTING IN BITCOIN & BLOCKCHAIN
11:10 Tone Vays (tonevays.com)

Bitcoin Value Proposition
11:30 Eddy Travia (Coinsilium)

Blockchain Hype: Facts, Fiction and Future
11:50 Steve Beauregard (Bloq)

Rise of Token Economies
12:10 Panel: “Investor Insights” w. Tone Vays, Steve Beauregard, Eddy Travia and Marc P. Bernegger
12:50 Lunch (60 min)
INTERLUDE
13:50 Brock Pierce (Bitcoin Foundation)

Fireside Chat
REAL WORLD & ENTERPRISE SOLUTIONS
14:20 Andrei Martchouk (KI decentralized)

14:40 Sebastian Wain (CoinFabrik)

15:00 Gabriel Kurmann (RSK)

15:20 Jed Grant (KYC3)

15:40 Break (20 min)
16:00 Rosine Kadamani (Blockchain Academy Brazil)

16:20 Meinhard Benn (SatoshiPay)

16:40 Hartej Sawhney (Hosho Group)

17:00 Veronica Andrino (Financial IT)

19:00 Afterparty

Venue

UNCHAIN 2019 is taking place at Holxmarkt Berlin located directly alongside the Spree river.

 

Date

14 Jun 2019

Cost

600 - 1800 EUR

Hotels by Trippki

Check Hotels

Location

UNCHAIN
Berlin, Germany
Category
Check Hotels